Често задавани въпроси

Винаги сме готови да потърсим заедно отговори на това, което Ви вълнува преди операцията Ви.

Някои от тези въпроси и отговори по-долу са предназначени главно за пациенти отдалеч. Моля, свържете се с нас за по-конкретна информация, отнасяща се до Вашия случай. 

Болница Витоша-Ортопедия операционна

Полагаме еднакви грижи за всички пациенти, особено ако идвате отдалеч. Готови сме да устроим нашия график според Вашия. Затова, след като организирате  билети, и сте готови да пътувате, останалото е в наши ръце. Обикновено операцията може да бъде, когато пожелаете – веднага след като сте приети при нас.

Обадете ни се на +359 888 585775, за да обсъдим как можем да Ви помогнем. В случай, че е необходимо ще трябва да ни изпратите Ваши рентгенови снимки и да попълните подробен въпросник за общото Ви здравословно състояние. След това ще обсъдим дата за приемането Ви в болницата ни. След като имате тази дата, ще можете да организирате пътуването си, остава само да ни кажете кога пристигате в София, за да Ви посрещнем.

Ще останете с нас в болницата от 6 до 9 дни след операцията, ако изберете пакета услуги Premium за смяна на тазобедрена или коленна става, или 18 дни, ако съответно изберете пакета Premium Plus. Ако сте пациент с Premium Plus, последните около 12 дни от престоя Ви ще бъдат в луксозен СПА хотел.

 

Нашите пациенти, които идват за удължаване на крака остават при нас по един ден за всеки милиметър удължаване. Тоест, едно удължаване от 5 сантиметра ще бъде свързано с болничен престой от петдесет дни.

Да, щом Ви изпишем, ще можете веднага да летите обратно у дома.

 

Да, можем да направим това. Можем да организираме настаняване за Ваши близки или роднина – при Вас в болницата, или в хотел. Това обаче ще бъде на Ваши разноски.

 

Операциите за смяна на тазобедрена и коленна става са едни от най-успешните процедури в медицинската практика – остеоартрит в ставата и гонартроза в коляното са лечими. След операцията, която трае малко повече от час, пациентите вече нямат болки, и са готови да се завърнат към нормален, активен живот.

 

Очакваме да се възстановите изцяло до 6-7 седмици след операцията, но Ви съветваме да изчакате до осмата седмица преди да се върнете на работа. След това млади, активни пациенти ще могат и да се занимават отново със спорт, но Ви съветваме да се въздържате от екстремални или контактни спортове.

За контакт

АДРЕС

Булевард Симеоновско шосе, 108-Б, София 1700

Работно време:
За амбулаторни прегледи: 8:30 - 12:30,
само в делнични дни

За болнична помощ: 0:00 - 24:00, без почивен ден

ТЕЛЕФОНИ

(+359) 02 9622292 (до 16.00 часа)
(+359) 0884 407888

Scroll to Top