ВИП Пациенти

Качеството на медицинските услуги в Болница Витоша привлича пациенти отдалеч и от цяла България.

Нашите пациенти очакват от нас само най-доброто. Ние предлагаме смяна на тазобедрени и коленни стави в болница, работеща по най-високите здравни стандарти на Европейския съюз. Цени за ВИП пациенти и за чужденци – вижте по-долу.

Нашите пациенти получават и възможност да се насладят на уникалните възможностите, които страната ни, и особено спокойствието на Витоша, предлагат за възстановяване след операцията.

Александър-Невски
София е град с богата и древна култура

Научете повече за нашите пакети

Ние предлагаме два пакета за смяна на тазобедрена или коленна става на нашите пациенти от чужбина:

Премиум пакет за смяна на тазобедрена или колянна става

Хирургична операция за тотална смяна на тазобедрена/колянна става. Цената включва:

  • Хирургия за смяна на тазобедрена/коляна
  • Разходи за ортопедични импланти
  • Престой в болница за 6-7 дни с рехабилитация.
  • Трансфер от и до летище София и болница Витоша.

 

До момента на изписване на пациента от болницата нашата цел е той/тя да може да ходи сам с патерици, да се качва и слиза по стълби, да може да се самообслужва в зависимост от предоперативното си състояние .

След това пациентът трябва да е готов да лети вкъщи със самолета. Шевовете или скобите ще бъдат отстранени в родината на пациента осемнадесет дни след операцията. Пациентите ще се нуждаят от допълнителни грижи у дома, преди да могат да се върнат на работа.

За България

България е една от най-бързо развиващите се дестинации за медицински туризъм в Европа – около 50 000 чуждестранни пациенти са я избрали за своето лечение през 2018 г.

Това отдавна е любимо място за почивка – с красив южноевропейски климат през лятото – идеално да се насладите на нейните плажове, планини и стотици минерални извори, много от които са били използвани от римско време и са заобиколени от древни руини. През зимата в страната има и ски от най-висока класа.

Климатът, пейзажът и красотата правят България чудесно място за възстановяване след медицинско лечение, а през последните няколко години милиони евро бяха похарчени за развитие на медицински услуги, за да се предложи най-доброто на чуждестранните пациенти.

Българските здравни специалисти традиционно са образовани и обучени на много високо ниво – сред най-добрите в Европейския съюз. С допълнителни инвестиции клиниките  вече предлагат най-модерното оборудване и най-съвременните процедури, които се срещат навсякъде в Европа, на малка част от цената.

Витоша
Поглед от Витоша към нашата болница
Scroll to Top